Малки същества

  • Кат. номер: 9786191860036

Автор: Петя Кокудева
Издателство: Жанет 45
Корица: мека
Брой страници: 80

Кои са малките същества? Разсмиващ змей. Колекционерка на понеделници. Сапунено семейство. Разносвачи на ухания... Плеяда от чудати създания, които ще ти подарят случки.

Защото няма нищо по-лековито и трепетно за човек от това да му се случват неща, да приключенства - като дете и като възрастен. Ще се озовеш в градчето на приятната умора, ще те напръскат със спрей против бързане, ще ти направят собствено море, ще ти подарят попътен вятър. С малките същества, вероятно за първи път ще отидеш на картофен балет и ще плаваш по въздух в сапунен мехур.

Мис Моряшки, Обаче и Тумбаче, Господин Гори-Глава, Папийонка и още куп смели и смешни особи нямат търпение да те поведат из страниците на „Малки същества - детски стихотворения за възрастни” от Петя Кокудева.

Рисунките на Ромина Беневенти тихичко отключват селенията на въображението, а там ти ще си в свои води.

Срещал си ги навярно... из гъсталаците на съня, по хребета на замечтаването, в езерата на въображението. ТЕ СА МАЛКИ СЪЩЕСТВА. 
Боязливи, ала и храбри. Своенравни, но обичливи. Позволи им да се приближат. С някое от тях може да те свърже необяснимо приятелство.

Из книгата


*всеки продукт може да бъде видян на живо и закупен от магазина ни на
  ул.Алабин 36 (входът е откъм ул. Лавеле) гр.София.

 

12,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Малки същества
Подобни продукти