чаша ПОРЦЕЛАН СЪРЦЕ РЕЛЕФ ЗЛАТО

  • Марка: ДИЗАЙН АРТ СТУДИО ЕКАТЕРИНА ЛАШОВА

https://galeriasnejana.com/contact-information.htmlМЕЧТАТЕЛНА ПОРЦЕЛАНОВА ЧАША СЪРЦЕ С РЕЛЕФ НА ТОЧКИ И КРАСИВА ПОЗЛАТЕНА ДРЪЖКА

 

Тази чаша, с нежен цвят на ванилия и безспорна форма на любов, приляга спокойна в ръката на всеки мечтател, романтик, фантазьор, на малки и големи принцеси, на всеки влюбен с лекота,  финес и стил в красотата на живота. 

 

В серията от авторската КОЛЕКЦИЯ ЗЛАТО безспорно се виждат любовта, елегантността и сходствата на характерите между златото, порцелана, кафето и чая. В нежен цвят ванилия, в различни текстури и форми, тя е подходяща за всеки фин, изтънчен или романтичен вкус. Според предпочитанията ви за напитки можете да избирате от малки чашки бижу, за истински къси кафета, през всички варианти до дълги кафета, капучино или чай. На същата страница, след цялата информация за този продукт, можете да видите разнообразието на всички подобни продукти, както и вариант на този модел чаша без злато. За голяма радост в серията със златен ключ има чаши, захарница и чайник.

 

размери: височина 6.5см. диаметър 9см.
материал: порцелан
вместимост: 200мл.

ДИЗАЙН АРТ СТУДИО ЕКАТЕРИНА ЛАШОВА

 

Не се препоръчва за продуктите със златни глазури ползването на миялни машини.

Срокът за изработване на неналичен продукт е до 14 дни.

*всеки продукт може да бъде видян на живо и закупен и от магазина ни на

https://galeriasnejana.com/contact-information.html

 

 

Подарък; чаша; чай; кафе; капучино; дом; кухня; закуска; порцелан; сърце; злато; ръчна изработка; авторски порцелан; глазура; интериор; обзавеждане.

58,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
чаша ПОРЦЕЛАН СЪРЦЕ РЕЛЕФ ЗЛАТО
Подобни продукти